• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. CSF Bălți - Zimbru

20 mai 2023 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Zimbru

 

20 mai. Bălți, stadionul Municipal

Arbitru: Veaceslav BANARI

Asistenți: Vadim ROȘCA și Denis BORISOV

Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Alvaro BELY MEDINA (c), 6.Nathanael BONGO MBOUROU, 7.Nichita MOȚPAN, 9.Vadim YAKOVLEV, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11. Daniel DANU, 14.Federico NSUE NGUEMA, 24.Serafim COJOCARI, 31.Da Silva Taira Welington MATSUKICHI, 44.Denis FURTUNA  

Rezerve: 1.Artur NAZARCIUC, 3.Vladislav BOICO, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Nichita CAMBURA, 21.Petru NEAGU, 22.Andrei RUSNAC  

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Zimbru: 12.Iulian-Sebastian AGACHI, 3.Ștefan BURGHIU (c), 7.Ilie DAMAȘCAN, 10.Alexandru DEDOV, 21.Marius CUROȘ, 25.Alex-Mihai MISARĂȘ, 30.Andrei MACRIȚCHII, 44.Emmanuel Chinemerem ALARIBE, 69.Denys DEDECHKO, 77.Vlad RĂILEANU, 84.Shahrom SAMIEV  

Rezerve:  31.Anatolii CHIRINCIUC, 35.Denis VORNIC, 2.Valeriu GAIU, 9.Gheorghe ANDRONIC, 11.Eugeniu SIDORENCO, 17.Iulian BEJAN, 20.Ivanilson Joaquim MONTEIRO MAGALHAES, 23.Maximiliano DO SACRAMENTO CASTRO, 27.Alexei CIOPA, 29.Petru LEUCA, 33.Cătălin CUCOȘ  

Antrenor: Lilian POPESCU

 

CSF Bălți și Zimbru Chișinău se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-un meci al etapei a zecea (ultima) a fazei secunde a Super Ligii. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă de platforma media ligatv.md și de postul de televiziune We Sport (în reluare).

 

Intrarea la meci va fi liberă. Biletele se vor da GRATIS la intrare.

 

Jocul va fi arbitrat de către Veaceslav Banari din Căușeni. El va fi ajutat de asistenții Vadim Roșca (s.Ratuș), Denis Borisov, și al patrulea oficial Andrei Diordiev (ambii, Bender). Observator de arbitri FMF a fost delegat Ghenadie Crasnoșan (toți, Chișinău).

 

Cele două echipe s-au întâlnit de 7 ori în Super Liga. Bălțenii au reușit să se impună de patru ori, în timp ce "galben-verzii" - de trei ori. Golaverajul 10-8 este favorabil formației de la nordul Moldovei.

 

Pe 14 august 2021, CSF Bălți a învins cu 3-2, datorită golurilor marcate de Șilviu Șmalenea (autogol), Nichita Moțpan, Serhii Molochko, respectiv, Petru Neagu și Artur Patraș.

 

Pe 2 octombrie 2021, bălțenii au câștigat cu 2-1, datorită golului marcat de Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 89. Celelalte goluri au fost marcate de Denis Furtuna, respectiv, Alexandru Bejan.

 

Pe 12 martie 2022, zimbrii au trecut de CSF Bălți cu scorul de 2-1 datorită golurilor marcate de Armen Hovhannisyan în minutul 25 și Ștefan Burghiu în minutul 86, respectiv Nichita Moțpan în minutul 45.

 

Pe 8 mai 2022, bălțenii s-au impus într-un meci decisiv cu Zimbru, scor 1-0. Singurul gol a fost înscris de Emmanuel Chinemerem Alaribe.

 

În actuala stagiune, pe 13 august 2022, la stadionul Zimbru din Chișinău, bălțenii au învins cu 3-0, iar golurile au fost marcate de Vadim Gulceac, Anatolie Prepeliță și Daniel Danu.

 

Pe 9 octombrie 2022, la Bălți, chișinăuienii s-au impus cu 2-0, iar golurile au fost marcate de Denis Furtuna (autogol) și Eugeniu Sidorenco.

 

În ultimul duel direct, disputat pe 15 aprilie 2023, la Chișinău, Zimbru s-a impus cu 1-0, datorită reușitei lui Emmanuel Chinemerem Alaribe din min. 33.  

 

Bălțenii au pierdut de la Milsami cu 1-0, în ultima etapă, și cu 4 puncte ocupă locul 6. Formația de la nordul Moldovei este în așteptarea primei victorii din faza secundă a Super Ligii. CSF Bălți n-a mai câștigat în ultimele 10 meciuri din Super Liga (4 remize și 6 înfrângeri).

 

CSF Bălți va juca în finala Cupei Moldovei Moldtelecom, pe 28 mai, contra Sheriff-ului. Dacă va câștiga meciul, echipa antrenată de Veaceslav Rusnac va obține dreptul de a juca în Europa Conference League.

 

De partea cealaltă, Zimbru a fost învinsă de Petrocub cu 2-1, în etapa a 9-a și, cu 11 puncte, se situează pe locul 3 în clasament. Dacă va câștiga meciul de azi, formația chișinăuiană își va asigura un loc în cupele europene, pentru prima dată în ultimii 7 ani! Zimbru se va califica în cupele europene și în cazul unei remize sau chiar a unei înfrângeri, în dependență de rezultatul meciului Sheriff - Milsami.

 

Alexandru Dedov de la Zimbru, cu 8 goluri, conduce în clasamentul golgheterilor, împreună cu nigerianul Rasheed Akanbi de la Sheriff. Cel mai bun marcator de la CSF Bălți este Serafim Cojocari, cu 3 reușite.

 

Doi jucători de la Zimbru, mijlocașul Vlad Răileanu și atacantul Eugeniu Sidorenco au drept de joc în meciul de la Bălți, după ce au fost suspendați în etapa trecută.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.