• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Presa. Chișinău Media Cup 2023 – turneu internațional

18 mai 2023 de Reporter FMF

Turneul de fotbal Chișinău Media Cup 2023 va demara vineri, 19 mai, pe Arena Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) din Parcul „La Izvor”. În cadrul competiției vor concura jurnaliști din 6 țări: Polonia, România, Israel, Armenia, Ucraina și R. Moldova, dar și colective ale ambasadelor străine, acreditate în Chișinău. FMF se află printre partenerii care contribuie la organizarea competiției.

 

„Suntem bucuroși de rodnica colaborare pe care o avem cu un număr vast de parteneri, ce contribuie la propășirea unei imagini sportive a Republicii Moldova pe arena internațională. După o pauză de 9 ani, Chișinăul din nou găzduiește un turneu de fotbal între jurnaliști, care sper să devină tradițional. Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal pentru suportul acordat. FMF este partenerul de încredere și stabil al APSM”, 

a declarat Eduard Ciobanu, președintele APSM, pentru fmf.md.

 

Echipa Moldovei va evolua în următoarea componență: Vladimir Horoșilov, Andrei Mardari, Oleg Istrati, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alex Luca, Alexandru Russu, Ion Anușca, Ion Fuștei, Serghei Ursul, Dumitru Antoceanu, Cristian Jardan, Sergiu Carauș și Eduard Ciobanu.

 

Este de menționat că toate partidele se vor disputa în zilele de 19 și 20 mai a.c., pe stadionul FMF amplasat în Parcul „La Izvor” din capitală. Ceremonia de deschidere se va desfășura vineri la ora 11.00, iar meciul final va avea loc sâmbătă, la 15.00. De remarcat că înainte de faza finală ce va conta pentru repartizarea medaliilor, va avea loc un meci amical dintre echipa Primăriei mun. Chișinău și cea a artiștilor moldoveni. Așa că amatorii sportului vor avea parte de un spectacol fotbalistic de zile mari, la care cu mare drag sunt invitați să asiste și să-și susțină favoriții!

 

Reamintim că de-a lungul timpului echipa cronicarilor sportivi din Moldova a câștigat mai multe turnee internaționale prestigioase, printre care se află și Jocurile Olimpice pentru mass-media. 

 

În urma tragerii la sorți, s-a stabilit calendarul meciurilor din cadrul turneului de fotbal.

 

Vineri, 19 mai

Teren 1

Ora 9.30. Polonia - Israel

Ora 10.10. Moldova - Armenia

Ora 11.00. Deschiderea turneului

Ora 11.45. Moldova - România

Ora 14.00. Africa team - Moldova

Ora 14.40. Israel - Armenia

Teren 2

Ora 9.30. Africa team - România

Ora 11.45. Israel - Africa team

Ora 12.30. Polonia - Armenia

Ora 14.40. România - Polonia

 

Sâmbătă, 20 mai

Teren 1

Ora 9.30. Moldova - Polonia

Ora 10.10. Armenia - Africa team

Ora 10.50. Israel - România

Ora 11.30. Africa team - Polonia

Ora 12.10. Armenia - România

Ora 12.50. Moldova - Israel

Ora 13.30. Meci demonstrativ: Primăria municipiului Chișinău - Echipa Artiștilor

Ora 14.15. Meci pentru locul 3

Ora 15.00. FINALA