• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Oleg Reabciuk, pe podium în Grecia

15 mai 2023 de Roman Cenușă

Olympiacos a câştigat meciul cu PAOK din campionatul Greciei, asigurându-și locul 3 în campionat și calificarea în preliminariile Ligii Europa.

 

Olympiacos, cu internaționalul moldovean Oleg Reabciuk titular și integralist, a învins-o, în deplasare, pe PAOK, scorul de 1-0 şi a câştigat bronzul campionatului elen. Unicul gol al meciului a fost marcat de Diadie Samassekou, în minutul 33.

Trupa la care evoluează fundașul moldovean a devansat-o în acest ultim meci din campionat chiar pe adversara sa, PAOK Salonic, finalizând play-off-ul în urma rivalelor AEK Atena, care a câștigat titlul și Panathinaikos, ocupanta locului doi în clasament. Oympiacos și-a asigurat prezența în preliminariile ediției viitoare a UEFA Europa League.

 

Oleg Reabciuk a avut o contribuție importantă în evoluția echipei sale, reușind în actuala ediție a Super Ligii din Grecia un gol și patru pase decisive în cele 30 de meciuri jucate.

 

Reamintim că, Reabciuk cu Olympiakos a devenit dublu campion al Greciei în 2021 și 2022 și este deținător al Cupei Greciei în 2021.

 

În ultimii 3 ani Reabciuk a fost desemnat cel mai bun jucător moldovean al anului. În tricoul Naționalei Moldovei, Reabciuk are 39 de meciuri disputate.