• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. Milsami - CSF Bălți

13 mai 2023 de Victor Daghi

 

Milsami - CSF Bălți

 

13 mai. Orhei, Complexul sportiv raional

Arbitru: Ion ORLIC

Asistenți: Alexandru SAJIN și Alexandru CIOCHINĂ

Al 4-lea oficial: Victor BUGHENKO

 

Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 5.Yaroslav TEREKHOV, 6.Aleksandar ISAEVSKI, 7.Danu SPĂTARU, 15.Radu GÎNSARI, 16.Alexandru ANTONIUC, 17.Artiom PUNTUS, 19.Dan PÎSLA, 23.Vadim BOLOHAN (c), 24.Dumitru ROGAC, 30.Igor BONDARENCO

Rezerve: 13.Victor BUGA, 31.Mihail CIOBAN, 3.Gabriel HOLBAN, 9.Evgheni OANCEA, 10.Sergiu ISTRATI, 11.Mamadou Harouna CAMARA, 14.Vitus AMOUGUI, 20.Igor LAMBARSCHI, 21.Valeriu MACRIȚCHII, 22.Dinu GRAUR

Antrenor: Serghei DUBROVIN

 

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 6.Nathanael BONGO MBOUROU, 7.Nichita MOȚPAN, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11. Daniel DANU, 14.Federico NSUE NGUEMA, 21.Petru NEAGU, 22.Andrei RUSNAC (c), 24.Serafim COJOCARI, 31.Da Silva Taira Welington MATSUKICHI, 44.Denis FURTUNA  

Rezerve: 1.Artur NAZARCIUC, 3.Vladislav BOICO, 9.Vadim YAKOVLEV, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Nichita CAMBURA

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Milsami Orhei și CSF Bălți se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în primul meci al etapei a noua a fazei secunde a Super Ligii. Partida de la Complexul sportiv raional din Orhei va fi transmisă de platforma media ligatv.md și de posturile de televiziune We Sport și N4.   

 

Intrarea la meci va fi liberă. Biletele se vor da GRATIS la intrare.

 

Jocul va fi arbitrat de către Ion Orlic. El va fi ajutat de asistenții Alexandru Sajin, Alexandru Ciochină, și al patrulea oficial Victor Bughenko. Observator de arbitri FMF a fost delegat Vladimir Afanasiev, iar delegat FMF - Alexandru Zaharia (toți, Chișinău).

 

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de șapte ori. Milsami a obținut 3 victorii, CSF Bălți – 1, iar alte 3 meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaveraj: 7-6 în favoarea orheienilor.

 

În ediția trecută, în meciul de la Bălți din etapa a 2-a, s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati. Pe 11 septembrie 2021, la Orhei, echipele au terminat la egalitate, 1-1. Nichita Moțpan a deschis scorul în minutul 24 din penalty, iar Sergiu Istrati a egalat la unu în minutul 54. În duelul direct ce a avut loc pe 30 octombrie 2021, la Bălți, Milsami a învins cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Dan Pîsla în ultimul minut de joc. În meciul disputat pe 9 aprilie 2022 la CPSM Vadul lui Vodă, CSF Bălți pentru prima dată a obținut victorie în fața celor de la Milsami, scor 2-0. Pentru bălțeni au reușit să marcheze Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 48 și Petru Neagu în minutul 50.

 

În actuala stagiune, în meciul jucat pe 7 august 2022, la Bălți, echipele s-au despărțit la egalitate, 1-1. Vsevolod Nihaev a deschis scorul în min. 54, iar Chinaza Miracle Nwautobo a egalat 7 minute mai târziu. Pe 1 octombrie 2022, la Orhei, gazdele s-au impus cu 1-0, datorită golului marcat de Dan Pîsla în minutul 75. În ultimul meci direct din 9 aprilie 2023, la Bălți, a fost consemnată o remiză, scor 2-2, iar golurile au fost marcate de Andrei Rusnac (39), Serafim Cojocari (53), respectiv, Danu Spătaru (66), Radu Gînsari (90+2-penalty).

 

Ambele echipe luptă pentru un loc în Europa Conference League.  

 

Formația orheiană a învins Sfîntul Gheorghe cu 3-0, în etapa trecută, și cu 8 puncte a urcat pe locul 4 în clasament. Este a doua victorie consecutivă a echipei antrenate de  Serghei Dubrovin.  

 

Milsami se confruntă cu mari probleme de efectiv în ultima perioadă, din cauza accidentărilor jucătorilor. Fundașul Vadim Dijinari a fost operat pe 20 aprilie, iar Valeriu Macrițchi, Dinu Graur, Petru Racu, Vitus Amougui, Sergiu Istrati și Vladislav Zavalișca sunt accidentați.  

 

De partea cealaltă, bălțenii au pierdut de la Petrocub cu 3-0, în ultima etapă, și cu 4 puncte ocupă locul 6. Meciul de la Hîncești a fost pentru trupa din Bălți partida jubiliară, a 50-a din Super Liga.

 

Formația de la nordul Moldovei este în așteptarea primei victorii din faza secundă a Super Ligii. CSF Bălți n-a mai câștigat în ultimele 9 meciuri din Super Liga (4 remize și 5 înfrângeri).

 

Mijlocașul bălțenilor Serafim Cojocari are drept de joc în meciul de azi, după ce a fost suspendat în etapa trecută, pentru cumul de cartonașe galbene.  

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.