• Fii alături de Echipa Țării

Echipa FMF, acțiune de înnobilare a stadionului ”Zimbru”

13 mai 2023 de Dorina Gherganov
GALERIE

 

Uniți nu doar la spectacolele fotbalistice. Uniți și în activități gospodărești! Echipa FMF a organizat un team building la stadionul ”Zimbru” din capitală. Angajații Federației Moldovenești de Fotbal au participat la reamenajarea și reparația cosmetică a principalei arene de fotbal a țării.

 

Manageri, juriști, comunicatori, tehnicieni sau specialiști în IT și integritate au pus pe pauză pentru o zi activitățile din departamentele Federației, s-au înarmat cu perii, mături sau lopeți și au înnobilat stadionul din strada Butucului, atât de drag microbiștilor moldoveni. Angajații FMF s-au implicat cu dăruire în această activitate, deoarece stadionul ”Zimbru” este arena pe care joacă Echipa Țării – Naționala de Fotbal a Republicii Moldova! Iar de aspectul și calitatea fiecărui sector al stadionului depinde confortul și dispoziția fanilor sportului-rege, cei care de fiecare dată vin aici să îi susțină pe ”ai noștri”.

 

Prin această activitate frumoasă și utilă, angajații FMF își exprimă grija și responsabilitatea față de fenomenul care ne unește pe toți – fotbalul moldovenesc. Echipa Federației Moldovenești de Fotbal depune efort maxim ca stadionul ”Zimbru” din Chișinău să devină un loc mai atractiv, mai confortabil și mai frumos. Ne asumăm rolul de organizație sportivă, care se implică și determină pozitiv transformarea socială, activând puterea unică a fotbalului! 

 

Împreună suntem o echipă puternică - Echipa Moldova! 

 

Nu este pentru prima oară când Federația Moldovenească de Fotbal organizează activități sociale cu implicarea angajaților săi. În luna martie curent, în conformitate cu Strategia FMF de Responsabilitate Socială (Angajamentul pentru Mediu - Sustenabilitate), jucători și antrenori de fotbal, alături de angajați ai FMF, au plantat pomi și arbuști în localitatea Vadul-lui Vodă.

Obiectivul acțiunii a fost reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și crearea perspectivelor de minimizare a nivelului emisiilor de carbon.