• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Andrei Cobeț, al doilea gol al sezonului în Belarus! Vezi reușita atacantului moldovean!

05 mai 2023 de Victor Daghi

 

Atacantul moldovean Andrei Cobeț a înscris golul victoriei în meciul în care echipa sa, Slavia Mozâr a învins Isloch cu 1-0, în etapa a 7-a din prima divizie din Belarus. Cobeț a transformat un penalty în minutul 27 și a fost schimbat în min. 90+1. Un alt jucător moldovean de la Slavia, Igor Costrov a fost integralist, iar Cristian Dros nu a fost trecut în fișa de joc. La Isloch, Vicu Bulmaga a fost doar rezervă. Slavia Mozâr, cu 10 puncte, a urcat pe locul 6 în clasament, printre 15 participante. Isloch, cu 9 puncte, a căzut pe locul 7.

 

Este a doua reușită a atacantului moldovean în cele 11 meciuri jucate din actuala stagiune (campionat și Cupă).  

 

Andrei Cobeț s-a transferat pe 28 ianuarie 2022 la Slavia Mozâr de la FC Florești. De atunci atacantul moldovean a jucat 40 de meciuri și a marcat 7 goluri. Anterior jucătorul de 26 de ani născut la Tiraspol a mai jucat la Sheriff, Dinamo Auto și FC Florești.

 

Andrei Cobeț a jucat pentru Naționalele U17, U19 și U21 ale Moldovei. Pentru naționala Moldovei a debutat anul trecut, în meciul cu Letonia de la Chișinău. În total pentru tricolori a bifat 2 jocuri.

 

Foto: Slavia Mozâr