• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Fotbal feminin. Schimbări în programul meciurilor amicale ale echipei Naționale

06 apr 2023 de Maria Teeşanu

FIFA a aprobat mai multe schimbări în programul meciurilor amicale ale Naționalei feminine a Moldovei. Tricolorele vor juca astăzi primul meci amical din luna aprilie contra formației Antalyaspor Kadin FK, echipă care evoluează în Liga 1 a campionatului Turciei.

În conformitate cu regulile FIFA privind ferestrele internaționale de desfășurare a meciurilor amicale pentru Naționalele care au trecut calificarea la Cupa Mondială din Australia și Noua Zeelandă, ediția 2023, reprezentativa similară a Haiti nu poate juca trei meciuri amicale într-o fereastră oficială, ținând cont de faptul că Haiti mai are programat un meci amical cu Naționala Nigeriei pe data de 7 aprilie.

Astfel, partida Moldova - Haiti de astăzi a fost anulată. 

 

În loc de Haiti, Naționala Moldovei va întâlni echipa Antalyaspor Kadin FK. Meciul se va juca, astăzi, 6 aprilie, la Complexul Sportiv Emirhan, cu începere de la ora 17:00 și va fi transmis în direct de site-ul FMF.

Cel de-al doilea meci amical al selecționatei Moldovei, contra reprezentativei din Haiti, va avea loc pe 10 aprilie, cu începere de la ora 17:00, în loc de 19:00, cum a fost programat inițial. Meciul se va disputa la fel la Complexul Sportiv Emirhan.

Acest cantonament constituie o etapă de pregătire pentru meciurile din cadrul noii competiții, Liga Națiunilor. Partidele vor avea loc în perioada septembrie - decembrie 2023. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 2 mai.