• Fii alături de Echipa Țării

UEFA. Delegări ale reprezentanților FMF

28 mar 2023 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 3 arbitri din țara noastră au fost delegați la o partidă amicală.

 

Arbitrul Dumitru MUNTEAN (foto), asistenții Vadim VICOL și Anatole BASIUL vor lucra la meciul amical Armenia - Cipru, programat astăzi pe stadionul Republican Vazgen Sargsyan din Erevan, cu începere de la ora 18:00.

 

Dumitru Muntean are 37 de ani și este originar din Bender. A fost ales cel mai bun arbitru al anului 2021. El este arbitru FIFA din anul 2013, iar în 2019 a obținut categoria a doua. În anul 2015 a deservit 4 meciuri de la turneul final al Campionatului European de juniori U17, care s-a desfășurat în Bulgaria. A mai deservit partide din cadrul Ligii Campionilor, Europa League, Europa Conference League, Ligii Națiunilor, preliminariilor Campionatului European, Campionatului European de tineret, Youth League și competiții de juniori.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.