• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Penalty Challenge

25 mar 2023 de Maria Teeşanu

 

Responsabilitatea și seriozitatea cu care sunt tratate meciurile oficiale, dar și antrenamentele, fac parte din viața de zi cu zi a jucătorilor convocați la Naționala Moldovei. Dar plăcerea jocului cu mingea nu dispare nici în pauzele pe care le au tricolorii în cantonamentul de la Vadul lui Vodă. Ofițerii de presă FMF i-au prins în timpul exersării loviturilor de la 11 metri și le-au propus un concurs, Penalty Challenge. Ce a ieșit vedeți din materialul video. 

 

Naționala Moldovei va juca cu selecționata Cehiei pe 27 martie, la Chișinău, într-un meci din cadrul preliminariilor Campionatului European de fotbal din 2024. Partida se va disputa pe stadionul Zimbru, începând cu ora 21:45.

 

Îmbracă tricoul Naționalei și vino pe stadion!

Fii alături de băieții noștri - ei au nevoie de tine!

Naționala Moldovei este Echipa ta! 

 

Moldova a încheiat la egalitate 1-1 cu selecționata din Feroe primul meci din cadrul grupei E preliminare pentru EURO 2024. Adversara noastră de luni, Cehia a învins acasă Polonia cu 3-1. Din grupa noastră fac parte Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. 

 

Ia familia, prietenii și colegii și vino pe stadionul Zimbru! Te așteptăm!

Biletele pot fi procurate, online, pe BILETE.FMF.MD. Fiecare bilet este PERSONALIZAT. Va trebui să introduceți datele corecte pentru fiecare deținător de bilet: nume, prenume și IDNP (13 cifre).