• Fii alături de Echipa Țării

Socca. EuroCup Moldova. Promo

21 mar 2023 de Reporter FMF

 

Moldova va găzdui prima ediție a turneului internațional Socca EuroCup, care va avea loc în perioada 29 martie - 2 aprilie, la Arena din parcul La Izvor al capitalei. La competiție vor participa 13 echipe reprezentative. Naționala Modovei va juca în grupa A, unde le va avea ca adversare pe Germania și Ungaria. Moldova va fi reprezentată de către campioana Amoligii - FC Victoria.

 

Categoria 1

Grupa A: MOLDOVA, Germania, Ungaria

Grupa B: Kazahstan, Franța, Croația

 

Categoria 2

Grupa C: România, Luxemburg, Spania, Albania

Grupa D: Georgia, Cipru, Irlanda

 

Cele mai bune 2 echipe din fiecare grupă se vor califica în semifinale. În finală vor juca cele mai bune echipe din categoria respectivă. Câștigătoarele celor două turnee vor juca în finala mare pentru a desemna prima câștigătoare a turneului Socca EuroCup.

 

Cele mai bune 3 echipe din Categoria 2 se vor califica la Campionatul Mondial la Socca, care se va desfășura în perioada 2-11 iunie, în Germania. În total la Mondial vor participa 40 de reprezentative.

 

Turneul internațional Socca EuroCup va fi organizat în premieră de către International Socca Federation (ISF), în colaborare cu Socca Moldova și Federația Moldovenească de Fotbal.