• Fii alături de Echipa Țării

Acreditări de presă pentru meciurile Naționalei Moldovei cu Insulele Feroe și Cehia

09 mar 2023 de Reporter FMF

Federația Moldovenească de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru meciurile Moldova – Insulele Feroe (24 martie) și Moldova – Cehia (27 martie), din preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2024.

 

Moldova – Insulele Feroe
24 martie, ora 21:45, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Moldova – Cehia
27 martie, ora 21:45, stadionul Zimbru din Chișinău

 

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la meciurile Moldovei cu Insulele Feroe&Cehia sunt rugate să trimită solicitările nominale pe adresa de email presa@fmf.md până pe data de 20 martie, ora 12:00. Obligatoriu de indicat numele complet și funcția persoanei, și de atașat copia legitimației pentru fiecare solicitant. 

 

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor fi luate în calcul.  

 

Acreditările se vor acorda utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FMF la care instituția media s-a acreditat. Totodată, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și care au reflectat evenimentele organizate de FMF.

 

Jurnaliștii care vor fi acreditați la aceste meciuri își vor putea ridica acreditările joi, 23 martie, și duminică, 26 martie, la conferințele de presă de la Centrul tehnic de la Vadul lui Vodă și de la stadionul Zimbru. Ora conferințelor de presă și programul complet al activităților mass media vor fi anunțate în timp util.  

 

Notă: Compania GMG (Prime TV și Canal 5) deţine dreptul exclusiv de televizare a tuturor meciurilor Naţionalei Moldovei în preliminariile Campionatului European 2024. Respectiv, reprezentanţilor celorlalte televiziuni le este interzisă filmarea în incinta stadionului, camerele video urmând să fie depozitate într-o cameră specială pe toată durata partidei. După încheierea meciurilor se permite filmarea conferinţelor de presă cu participarea antrenorilor de la cele două reprezentative, precum și interviuri cu jucătorii ambelor echipe în zona mixtă.