• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

Gala fotbalului sorocean

26 feb 2023 de Victor Daghi
GALERIE

Totalurile anului fotbalistic 2022 din raionul Soroca au fost făcute în cadrul unei Gale festive desfășurate pe 25 februarie, în sala mica a Palatului de Cultură din mun. Soroca. În cadrul evenimentului au fost desemnați și premiați laureații sezonului trecut:

 

cel mai bun portar – Eugen Chistol (Rublenița)
cel mai bun apărător – Vadim Rusu (RulTehCom Șolcani)
cel mai bun mijlocaș – Igor Balan (Prietenia Agro Vărăncău)
cel mai bun atacant – Nicu Ursu (Prietenia Agro Vărăncău)
cel mai bun golgheter – Nicu Ursu (Prietenia Agro Vărăncău, 33 goluri)

cel mai bun stranier – Dumitru Maga (RulTehCom Șolcani)
cel mai bun jucător – Mihai Ursu (Prietenia Agro Vărăncău)
cel mai bun antrenor – Marin Russu (Inter Soroca)

 

De asemenea au fost premiate cele mai bune echipe din campionatul raional, FC Prietenia Agro Vărăncău (locul I), RulTehCom Șolcani (locul II) și Racovăț (locul III). Pentru implementarea proiectului FMF „Fotbal în școli” au fost decernate diplome și cupe directorilor IP Gimnaziul Rudi, Zastînca, Volovița, Rublenița, IP Liceul Teoretic „P.Rareș” și IP Liceul Teoretic „Visoca”. Cu premii și distincții s-au ales echipele de juniori, veterani, directorii instituțiilor de învățământ, precum și antrenorii, arbitrii și primarii care au avut o prestație bună pe parcursul anului 2022.

  

La premierea celor mai buni jucători, antrenori, echipe au participat Svetlana Păunescu, vicepreședinte al raionului Soroca, Andrei  Jitniuc, secretar general al Asociației de fotbal din Soroca, Vsevolod Gîtlan, director al școlii sportive raionale Soroca, alți oficiali.

 

Forul fotbalistic a fost reprezentat la eveniment de către Vadim Șargarovschi, șeful Serviciului control intern, și Vladislav Cebotari, inspector federal. 

 

Foto: Lilia JITNIUC