• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Aplică acum la proiectul internațional Open Fun Football Schools 2023!

01 feb 2023 de Maria Teeşanu

Proiectul internațional Open Fun Football Schools este în continuare implementat cu succes în țara noastră de către Federația Moldovenească de Fotbal, cu suportul organizației neguvernamentale Cross Cultures Project Association din orașul Copenhaga, Danemarca. Timp de 17 ani la proiectul Open Fun Football Schools au participat peste 93.000 de copii și 2.700 de antrenori din toate regiunile republicii, de pe ambele maluri ale Nistrului.

Obiectivul general al proiectului este promovarea relațiilor inter și intracomunitare și a inițiativelor ascendente ale societății civile, care contribuie la coexistența pașnică, incluziunea socială, egalitatea de gen, protecția copilului, buna guvernare, valorile democratice și drepturile omului.

În acest context, Federația Moldovenească de Fotbal anunță primirea cererilor pentru organizarea Școlilor Deschise de Fotbal Distractiv + Sport + Școala + Poliție 2023 în regiunea Dvs. 

În calitate de subvenții pentru desfășurarea evenimentelor, fiecare participant va primi materialul metodic, cât și echipamentul necesar pentru antrenori și copii.

Puterea programului Open Fun Football School constă în mobilizarea copiilor, tinerilor și comunităților locale pentru generarea relațiilor sociale și pozitive între oameni și instituții.

Mai multă informație despre proiect găsiți AICI.

Data limită pentru primirea cererilor este 4 martie 2023

Poșta electronică offs@fmf.md

Foto: Aurica Ciobanu
DOCUMENTE ANEXATE

Cerere CCPA-OFFS 2023
Заявление CCPA-OFFS 2023