• Fii alături de Echipa Țării

Concurs. 11 mesaje din Bahmut, Călărași

17 ian 2023 de Reporter FMF
GALERIE

Concursul ”De ce vreau să joc la echipa Națională” continuă. Până astăzi am primit circa 300 de mesaje de la copiii din Moldova, dar și de peste hotare. Toți își exprimă dorința sinceră de a juca pentru selecționata Moldovei, fapt pentru care vă mulțumim din suflet!!! Așteptăm în continuare mesajele pe adresa presa@fmf.md.

 

Iar pentru astăzi vă propunem spre atenție niște mesaje foarte frumoase de la Artiom Oprea, Radu Spînu, David Pînzaru, Mihail Oprea, Denis Volovei și alții. În total sunt 11 mesaje de la copiii din Gimnaziul Bahmut, raionul Călărași. Mesajele au fost scrise de mână, de aceea le prezentăm în format de poze, în Galeria de mai sus.

 

Vă reamintim, FMF a anunțat un concurs pentru toți copiii care susțin Naționala și care visează să joace la Echipa Țării. Dacă ești unul dintre ei, scrie-ne un mesaj, un eseu, o poezie în care să ne spui de ce îți dorești să joci în tricoul Moldovei.

Pentru că îți iubești țara, pentru că ești patriot, pentru ca să aperi culorile pământului pe care te-ai născut sau ai și alte motive?

 

Așteptăm mesajele pe adresa de email: presa@fmf.md

Termenul limită: 1 februarie 2023.

 

Concursul este organizat în parteneriat cu Proiectul ”Fotbal în școli”, cel mai mare proiect social din Republica Moldova, premiat de UEFA în cadrul Galei Grassroots 2022.

 

IMPORTANT: La final de mesaj nu uitați să vă semnați, NUMELE, PRENUMELE și să indicați din ce localitate sunteți și câți ani aveți.