• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Vezi imagini de la ultimul antrenament al tricolorilor înaintea meciului cu Azerbaidjan

15 noi 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE



Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi ultimul antrenament înaintea meciului amical cu Azerbaidjan. Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la stadionul Centrului tehnic de la Vadul lui Vodă.


La ședința de pregătire au participat toți jucătorii convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru meciul din 16 noiembrie.

 

Ucraineanul Denys Shurman va arbitra meciul Moldova - Azerbaidjan. El va fi ajutat de către asistenţii Oleksandr Zhukov și Viktor Nyzhnyk. Al patrulea oficial va fi Roman Jitari (Moldova).

 

Meciul amical Moldova - Azerbaidjan va avea loc pe 16 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău. Începutul la ora 19:00.

 

Iar pe 20 noiembrie, pe stadionul Zimbru din Chișinău, Naționala Moldovei va juca un meci amical, cu România. Începutul la ora 20:30.

 

Biletele pentru meciurile Moldovei cu Azerbaidjan și România sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 40 de lei.

Meciurile amicale cu Azerbaidjan și România constituie o etapă de pregătire pentru Naționala Moldovei către preliminariile Campionatului European 2024. Moldova va juca în grupa E, unde le va avea ca adversare reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. Tricolorii vor debuta pe teren propriu, pe 24 martie 2023, de la ora 21:45, contra reprezentativei din Insulele Feroe.