• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala Moldovei. Primul antrenament al tricolorilor

11 noi 2022 de Reporter FMF
GALERIE


Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi primul antrenament din cantonamentul de pregătire pentru două meciuri amicale, cu Azerbaidjan (16 noiembrie) și România (20 noiembrie). Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la Centrul de pregătire al Naționalelor din Vadul lui Vodă.

La ședința de pregătire au participat 12 jucători din cei 27 convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru partidele de verificare. Ceilalți fotbaliști, care evoluează la cluburi din străinătate, vor ajunge la Vadul lui Vodă pe parcursul zilelor de 12, 13 și 14 noiembrie, astfel încât Naționala noastră va efectua un antrenament în componență deplină doar în seara zilei de 15 noiembrie

Pentru ziua de mâine sunt planificate 2 antrenamente, precum și ședințe teoretice și de recuperare.

Biletele pentru meciurile Moldovei cu Azerbaidjan și România sunt disponibile online pe site-ul BILETE.FMF.MD. Prețul începe de la 40 de lei.

Meciurile amicale cu Azerbaidjan și România constituie o etapă de pregătire pentru Naționala Moldovei către preliminariile Campionatului European 2024. Moldova va juca în grupa E, unde le va avea ca adversare reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. Tricolorii vor debuta pe teren propriu, pe 24 martie 2023, de la ora 21:45, contra reprezentativei din Insulele Feroe.