• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala. Tricolorii s-au reunit la Vadul lui Vodă pentru meciurile cu Azerbaidjan și România

11 noi 2022 de Reporter FMF
GALERIE

Începând de vineri, 11 noiembrie, jucătorii primei reprezentative încep pregătirea pentru două meciuri amicale, cu Azerbaidjan (16 noiembrie) și România (20 noiembrie). Primii 11 tricolori au ajuns deja la Centrul de pregătire al Naționalelor din Vadul lui Vodă, unde seara, de la ora 17:00, au programat primul antrenament.

 

Ceilalți jucători urmează să se alăture lotului după jocurile de la echipele de club.

 

Veaceslav Posmac, fundașul de la Boluspor, Turcia, nu va juca în aceste partide. Asta deoarece clubul turcesc nu l-a lăsat pe Posmac să participe la această acțiune, invocând faptul că meciurile nu se joacă în perioada FIFA.

 

Pentru Serafim Cojocari de la CSF Bălți aceasta este prima convocare la reprezentativa de seniori. În același timp, Vadim Bolohan poate juca al 40-lea meci pentru Națională, iar Ion Jardan - al 50-lea.

 

Vezi AICI lotul Naționalei Moldovei.

 

Meciurile amicale cu Azerbaidjan și România constituie o etapă de pregătire pentru Naționala Moldovei către preliminariile Campionatului European 2024. Moldova va juca în grupa E, unde le va avea ca adversare reprezentativele din Polonia, Cehia, Albania și Insulele Feroe. Tricolorii vor debuta pe teren propriu, pe 24 martie 2023, de la ora 21:45, contra reprezentativei din Insulele Feroe.