• Fii alături de Echipa Țării

UEFA. Delegări ale reprezentanților FMF

08 noi 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, reprezentanți ai FMF acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, un reprezentant al Federației Moldovenești de Fotbal participă în aceste zile la ședința Comitetului UEFA Stadioane și Securitate, iar altul a fost delegat la partide din preliminariile Campionatului European U19 la fotbal feminin, programat săptămâna aceasta.

 

Directorul executiv FMF, Adrian Ixari participă în calitate de membru la ședința Comitetului UEFA Stadioane și Securitate. Reuniunea are loc la Nyon, Elveția, în perioada 7-9 noiembrie. Un material despre deciziile adoptate va fi publicat pe site-ul nostru în timp util. 


Un alt reprezentant FMF, Olga Tanschi va activa în calitate de observator de arbitri UEFA la 6 partide din cadrul mini-turneului de calificare pentru Campionatul European U19 la fotbal feminin. Competiția din Liga B, grupa 3, se va desfășura în Lituania, în perioada 8-14 noiembrie, iar în afară de țara gazdă participă Islanda, Liechtenstein și Insulele Feroe.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Adrian Ixari