• Fii alături de Echipa Țării

Specialiștii FMF au fost delegați la meciurile internaționale

25 oct 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 4 oficiali din țara noastră au fost delegați la partide din Liga Campionilor, UEFA Youth League, Liga Europei și Europa Conference League, programate săptămâna aceasta.


Vladimir ANTONOV va activa în calitate de observator de arbitri UEFA la partida RB Leipzig (Germania) – Real Madrid (Spania) din grupa F a Ligii Campionilor, care se va disputa pe 25 octombrie, pe stadionul RB Arena din Leipzig. Antonov va lucra, în aceiași zi, și la meciul RB Leipzig (tineret) – Real Madrid (tineret) din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret, programat pe stadionul am Cottaweg din Leipzig.

 

Igor POPOV va lucra ca Venue Director la meciul Slavia Praga (Cehia) – Wolfsburg (Germania) din grupa B a Ligii Campionilor la fotbal feminin. Partida va avea loc pe 26 octombrie, pe stadionul Eden Arena din Praga.

 

Diana BULGARU a fost numită delegat UEFA la partida HJK Helsinki (Finlanda) – Roma (Italia) din grupa C a Ligii Europei. Meciul va avea loc pe 27 octombrie, pe stadionul Helsinki Football.

 

În aceiași zi, Alina CAPAȚÎNA va lucra ca delegat UEFA la meciul Villarreal (Spania) – Hapoel Beer-Sheva (Israel) din grupa C a Europa Conference League. Partida va avea loc pe stadionul Ciutat de Valencia.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Diana BULGARU

 

Vladimir ANTONOV