• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 17:00. CSF Bălți – Dinamo Auto

22 oct 2022 de Victor Daghi

 

CSF Bălți - Dinamo Auto

 

22 octombrie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Ion ORLIC
Asistenți: Mihail PERCIULEAC și Alexandru CIOCHINA
Al 4-lea oficial: Andrei CEBAN

CSF Bălți: 16.Stanislav NAMAȘCO, 2.Alvaro BELY MEDINA, 7.Vadim YAKOVLEV, Ruslan CHELARI 8, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 22.Andrei RUSNAC (c), 24.Serafim COJOCARI, 31.Da Silva Taira Welington MATSUKICHI, 44.Denis FURTUNA, 64.Ivan VOROPAI

Rezerve: 1.Victor STRAISTARI, 3.Sebastian CRECIUN. 11. Danu DANIEL, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Nichita CAMBURA, 21.Petru NEAGU, 32.Valeriu GAIU, 77.Nichita PICUS

Antrenor: Veaceslav RUSNAC

 

Dinamo Auto: 16.Dallian Gislain TOUNG ALLOGHO, 3.Jose Fidel SIPI BITA, 8.Stane Darck ESSONO NGUEMA, 9.Rody Junior EFFAGHE, 10.Federico NSUE NGUEMA (c), 14.Mehrubon KARIMOV, 18.Peter Ngozi KINGS, 21.Havier MUM BOHO, 24.Nathaniel BONGO MBOUROU, 54.Furkan AKIN,  99.Andrew Vivien ANOMERAWANI OMBENIDJOUWA

Rezerve: 35.Ivan MARCOV, 4.Urie-Michel MBOULA, 5.Constantin STAMOV, 7.Eric Jospin BEKALE BIYOGHE, 17.Kabir SALIMSHOEV, 19.Vadim ȘLEAHTIȚCHI, 31.Warren Lloyd Mac Starsky ONDO

Antrenor: Novruz AZIMOV

 

CSF Bălți și Dinamo Auto Tiraspol se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în cel de-al doilea meci al etapei a XII-a a Super Ligii. Partida de la stadionul din Bălți va fi transmisă de platforma media ligatv.md.

 

Cele două formații s-au întâlnit până acum de 6 ori.

 

Pe 31 iulie 2021, CSF Bălți s-a impus cu 4-1 în meciul jucat la Ternovca. Golurile au fost marcate de Denis Furtuna-2, Emmanuel Chinemerem Alaribe, Nichita Moțpan, respectiv, Artem Fedorov.

Iar pe 22 septembrie 2021, la Bălți, deja s-a impus Dinamo Auto cu 4-2. Golurile au fost marcate de Dan Pușcaș-2, Maxim Mihaliov, Marin Căruntu, respectiv, Nichita Moțpan, din penalty, și Igor Țîgîrlaș.

Pe 20 noiembrie 2021, la Ternovca, Dinamo Auto a câștigat cu 1-0, iar golul victoriei a fost marcat de Dan Pușcaș.

Pe 22 aprilie 2022, bălțenii au surclasat formația din estul țării cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 61 și 75 și de Nichita Moțpan în minutul 79.

Cel mai recent duel direct a avut loc pe 27 august 2022, la Ternovca. Bălțenii au învins cu 1-0, iar golul a fost marcat de Nichita Picus în min. 72.

 

De asemenea, cele două echipe s-au întâlnit pe 29 noiembrie 2021, la Bălți, în sferturile de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom. După un adevărat thriller, în care ambele echipe au condus pe parcursul jocului, tiraspolenii s-au impus la penaltyuri cu scorul general 7-6!

Bălțenii au învins FC Stăuceni cu 4-0, în optimile de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom, iar în campionat, cu 11 puncte, ocupă locul 7 în clasament. Înfrângerea din meciul cu Sheriff este a cincea consecutivă a trupei de la nordul Moldovei.

 

În această partidă a debutat pe banca tehnică noul antrenor Veaceslav Rusnac.

 

Fundașul Valeriu Gaiu și mijlocașul Daniel Danu au drept de joc în meciul de azi, după ce au fost suspendați în etapa trecută, pentru cumul de cartonașe galbene.

 

Dacă va câștiga meciul de azi, CSF Bălți va acumula al 50-lea punct în clasamentul all-time al Super Ligii.
 

De partea cealaltă, Dinamo Auto a fost învinsă de Univer Oguzsport Comrat cu 2-0, în optimile de finală ale Cupei Moldovei Moldtelecom, fiind eliminată din competiție.

 

Nici în campionat dinamoviștii nu stau pe roze. Cu 0 puncte, echipa din Tiraspol este în continuare “lanterna roșie” a campionatului și a pierdut orice șansă să ocupe unul dintre primele 6 locuri în Super Ligă, urmând să lupte în Faza a doua pentru păstrarea locului în elita fotbalului moldovenesc. Automobiliștii au înscris cele mai puține goluri din campionat (4).

 

Dinamo Auto nu a mai câștigat de 4 etape (1 remiză și 3 înfrângeri).

 

Fundașul ivorian Habib Omar Fofana este suspendat pentru meciul de azi, pentru cumul de cartonașe galbene. În același timp, mijlocașul gabonez Nathanael Bongo Mbourou poate juca în meciul cu CSF Bălți, după ce a fost suspendat în etapa trecută.

 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.