• Fii alături de Echipa Țării

Specialiștii FMF au fost delegați la meciurile internaționale

19 oct 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, 6 oficiali din țara noastră au fost delegați la partide din preliminariile Campionatului European U17, fotbal feminin WU17 și futsal feminin, programate săptămâna aceasta.


Arbitrul Oxana CRUC și asistentul arbitrului Natalia CEBAN vor lucra la meciurile mini-turneului de calificare pentru Campionatul European la fotbal feminin WU17, Liga A, grupa 5, din care fac parte Germania, Slovenia, Turcia și Serbia. Competiția va avea loc în perioada 19-25 octombrie, în Slovenia.

 

Viktor BUGHENKO va activa în calitate de arbitru la partidele mini-turneului de calificare (Main round) pentru Campionatul European feminin de futsal, grupa 1, cu participarea Spaniei, Finlandei, Suediei și Belgiei. Competiția va avea loc în perioada 19-22 octombrie, în Finlanda.

 

Asistentul arbitrului Sergiu BOGDAN și al patrulea official Igor BOȘCA au fost delegați la meciurile mini-turneului de calificare U17 în grupa 12, care este găzduită de Republica Moldova. Partidele sunt programate pentru 19-25 octombrie.  

 

Sergiu LISNIC va lucra ca Delegat UEFA la mini-turneul de calificare pentru Campionatul European U17, grupa 7, cu participarea reprezentativelor Albaniei, Suediei, Țării Galilor și Croației. Competiția va avea loc în perioada 20-26 octombrie, în Croația.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Natalia CEBAN și Oxana CRUC

 

Victor BUGHENKO (al doilea din dreapta)