• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Postolachi marchează din nou în România!

17 sep 2022 de Reporter FMF

Internaționalul moldovean Virgiliu Postolachi traversează cea mai bună perioadă a carierei alături de echipa sa de club, UTA Arad. Atacantul moldovean a marcat al 4-lea său gol în campionatul României! Postolachi a deschis scorul în meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, în minutul 29, din lovitură de la 11 metri. Meciul a contat pentru etapa a 11-a din Superliga românească. 

 

Internaționalul nostru a jucat tot meciul, care s-a încheiat cu victoria oaspeților de la Sibiu, 1-2. După această înfrângere, UTA Arad ocupă locul 6 în clasament, cu 15 puncte la activ.  

 

Postolachi s-a transferat la UTA vara trecută de la Mouscron (Belgia) și a jucat astăzi al 9-lea meci pentru formația arădeană.

 

Virgiuliu Postolachi (22 de ani) are 3 meciuri jucate pentru Naționala Moldovei, pentru care a debutat în martie 2021, în meciul cu Insulele Feroe din preliminariile CM 2022. A mai adunat două selecții în amicalele cu Uganda și Coreea de Sud. Recent, selecționarul Serghei Cleșcenco l-a convocat pentru ultimele 2 meciuri din Liga Națiunilor, cu Letonia (22 septembrie), în deplasare și cu Liechtenstein (25 septembrie), acasă.

 

foto: UTA Arad