• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

LIVE 19:00. CSF Bălți – Dacia Buiucani

16 sep 2022 de Victor Daghi

 

CSF Bălți – Dacia Buiucani

 

16 septembrie. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Iurii COVTUN
Asistenți: Denis BORISOV și Igor ZABULICA
Al 4-lea oficial: Andrei DIORDIEV

 

CSF Bălți: 1.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA 7.Vadim YAKOVLEV, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11.Daniel DANU, 18.Vadim GULCEAC, 22.Andrei RUSNAC (c), 24.Serafim COJOCARI, 31.Wellington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 44.Denis FURTUNA, 64.Ivan VOROPAI
Rezerve: 33.Artur NAZARCIUC, 8.Ruslan CHELARI, 17.Serghei MIȘCOV, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 21.Petru NEAGU, 32.Valeriu GAIU, 77.Nichita PICUS
Antrenor: Serghei CEBOTARI

 

Dacia Buiucani: 12.Iulian-Sebastian AGACHI, 3.Gheroghe BRÎNZANIUC, 4.Maxim FOCȘA, 5.Mihai ȚÎPAC, 8.Vasile BÎTLAN, 9.Dumitru DEMIAN, 10.Eugen ZASAVIȚCHI (c), 20.Ștefan EFROS, 27.Ion GHIMP, 28.Nicu NAMOLOVAN, 58.Artur PATRAȘ 
Rezerve: 1.Victor DODON, 6.Dumitru RENIȚĂ, 7.Dumitru BIVOL, 11.Ilie BOTNARI, 14.Roman BEJAN, 16.Daniel DOSCA, 17.Oleg MARTIN, 23.Vitalie DUMBRAVA, 29.Alex GUTIUM, 71.Cristian PĂSCĂLUȚĂ
Antrenor: Andrei MARTIN

 

CSF Bălți și Dacia Buiucani Chișinău se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în cel de-al doilea meci al etapei a VIII-a a Super Ligii. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă de platforma media ligatv.md.

Cele două echipe s-au întâlnit în premieră în etapa 1, pe 30 iulie. În meciul de la Suruceni a fost consemnată o remiză albă.

 

Bălțenii au cedat pe teren propriu în etapa a 7-a de la Petrocub cu 0-1, din cauza unui gol primit în ultimul minut de joc. Această partidă a început sâmbătă, însă a fost oprită în minutul 25 din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Delegatul meciului a luat decizia să transfere meciul pentru luni. Astfel, spectatorii bălțeni au avut fericita ocazie să urmărească un meci, care s-a jucat timp de 2 zile.

 

Echipa antrenată de Serghei Cebotari este la egalitate de puncte (câte 11) cu Milsami și Petrocub și ocupă doar locul 4 în clasament, din cauza unui rezultat mai slab din meciurile directe.

 

Fundașul bălțenilor Anatolie Prepeliță poate juca în meciul de azi, după ce a fost suspendat în partida cu Petrocub, din cauza cumulului de cartonașe galbene.

 

De partea cealaltă, Dacia Buiucani, cu 7 puncte, se află pe poziția a 6-a în clasament.

 

Dacă va câștiga azi, echipa antrenată de Andrei Martin va urca o treaptă în clasamentul all-time al Super Ligii. În acest moment Dacia Buiucani, cu 55 de puncte, se clasează pe locul 38, iar pe locul 37 se află Saxan Ceadîr Lunga, cu 57 de puncte.