• Fii alături de Echipa Țării

UEFA a delegat cinci oficiali din Moldova la meciurile din Europa Conference League și Youth League

14 sep 2022 de Victor Daghi

În această săptămână sunt programate mai multe meciuri din cupele europene, la care forul continental a delegat și cinci oficiali din țara noastră.


Astfel, Igor ȘAȚKII a fost numit observator de arbitri UEFA la partida Czikszereda (România) – Galatasaray Istanbul (Turcia) din primul tur  al Youth League, care va avea loc pe 14 septembrie pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

 

În aceiași zi, echipa de arbitri, în frunte cu Ion ORLIC și asistenții Vadim VICOL, Natalia CEBAN, va lucra la meciul Zalgiris Vilnius (Lituania) – AS Trencin (Slovacia) din primul tur al Youth League, care va avea loc pe stadionul SRC din Alytus.

 

Joi, 15 septembrie, Igor POPOV va activa în calitate de Venue Director la partida CFR Cluj (România) – Sivasspor (Turcia) din grupa G a Europa Conference League, care se va disputa în orașul Cluj-Napoca pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu". 

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Igor Șațkii
În imagine (de la stânga la dreapta): Vadim Vicol, Natalia Ceban, Ion Orlic și al patrulea oficial, lituanianul Vilius Paulauskas

 

O imagine de la începutul meciului Zalgiris Vilnius (Lituania) – AS Trencin (Slovacia) din primul tur al Youth League

 

Igor Popov (în dreapta) împreună cu delegatul UEFA, Nikola Kostov din Macedonia de Nord