• Fii alături de Echipa Țării

8 specialiști din Moldova au fost delegați la meciurile internaționale din această săptămână

06 sep 2022 de Victor Daghi

Specialiștii calificați din Republica Moldova, acreditați de UEFA, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA. Astfel, opt oficiali din țara noastră au fost delegați la partidele din preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin și cupele europene programate săptămâna aceasta.


Astfel, Diana BULGARU a fost numită delegat UEFA la partida Kazahstan – Estonia din preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin, grupa I, care va avea loc pe 6 septembrie pe stadionul "Shakhter" din orașul Karagandy.

 

În aceiași zi, Alina CAPAȚÎNA va lucra ca delegat UEFA la meciul Franța – Grecia din preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin, grupa I, care va avea loc pe stadionul "Louis Dugauguez" din orașul Sedan.

 

Echipa de arbitri, în frunte cu Dumitru MUNTEAN, asistenții Vladislav LIFCIU, Andrei BODEAN și al patrulea oficial Veaceslav BANARI, va lucra pe 8 septembrie la meciul FC Vaduz (Liechtenstein) – Apollon Limassol (Cipru) din UEFA Europa Conference League, grupa E, programat pe stadionul Rheinpark din Vaduz.

 

În UEFA Europa League, Sergiu LISNIC va activa în calitate de delegat UEFA la partida PFC Ludogoreț 1945 (Bulgaria) – AS Roma (Italia) din grupa C, care se va disputa pe 8 septembrie în orașul Razgrad pe stadionul "Ludogorets Arena". 

 

În aceiași zi, Vladimir ANTONOV va lucra ca observator de arbitri UEFA la meciul dintre SS Lazio (Italia) – Feyenoord (Țările de Jos) din grupa F a UEFA Europa League, programat pe stadionul Olimpico din Roma.

 

De-a lungul anilor, angajații și specialiștii FMF se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA.

 

Diana Bulgaru
Alina Capațîna
În imagine (de la stânga la dreapta): Andrei Bodean, Dumitru Muntean, Veaceslav Banari și Vladislav Lifciu
Sergiu Lisnic
Vladimir Antonov