• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Tricolorele vă felicită cu 1 septembrie

01 sep 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Astăzi, de 1 septembrie, Naționala feminină a Moldovei vine cu o serie de felicitări cu ocazia primei zile de școală, pentru profesori, elevi și părinți. 

Natalia Munteanu
"Fie ca acest prim sunet să reprezinte pentru dumneavoastră o nouă posibilitate de a ne demonstra nouă tuturor de ce sunteți în stare! Vă doresc multă înțelepciune, perseverență și sete de noi cunoștințe. Elevilor le doresc multă răbdare și dragoste față de anii de școală".

Natalia Munteanu


Irina Topal 
"1 septembrie este o dată emoționantă atât pentru profesori, cât și pentru elevi. Le doresc tuturor răbdare, ușurință în procesul de învățare și înțelegere reciprocă. Profesorilor le doresc multă răbdare și rezistență, iar elevilor să învețe cu sârguință".
 

Irina Topal

 

Violeta Mițul
"Dragi elevi, ziua de 1 septembrie este în primul rând o sărbătoare dedicată vouă, așa că vă felicit pe voi mai întâi! Să aveți parte doar de succese la învățătură, încununate cu note bune, noi cunoștințe utile și să vă cultivați iubirea față de carte și desigur față de educația fizică, totuși sportul este viață".

Violeta Mițul


Carolina Țabur
"Dragi profesori, elevi și părinți! Ziua această este o mare sărbătoare a tuturor, semnificând un nou început de an școlar care aduce cu sine multe așteptări, cunoștințe și numaidecât note bune. Dragi elevi, fiți bravo, fiți sârguincioși, fiți ascultători și veți fi mereu recompensați cu note bune".
 

Carolina Țabur


Nadejda Colesnicenco
"Dragi elevi, profesori și părinți! Astăzi începeți un nou capitol din viața dumneavoastră. Pentru cineva este prima zi de școală, iar altcineva este pe ultima sută de metri. Vreau să vă doresc răbdare și să savurați din toate momentele de școală. Aspirați, visați și bucurați-vă de anii de școală. Stimați elevi, nu uitați că voi sunteți viitoru nostru, iar profesorii sunt doar un vector care vă îndreaptă spre o viață frumoasă".
 

Nadejda Colesnicenco


Vă reamintim că mâine, tricolorele vor disputa un meci cu reprezentativa Italiei, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022/23.

Îndemnăm părinții să vină împreună cu copiii lor, de la ora 18:30, la stadionul Zimbru, pentru a susține Echipa Țării și a savura din cele mai frumoase momente din 2 septembrie.

Totodată, îi încurajăm și pe cei mici să-și ia părinții de mână și să vină împreună în tribunele arenei Zimbru pentru a fi alături de tricolore.

INTRAREA ESTE GRATIS!

Susținerea voastră contează, iar cei de pe teren vor depune tot efortul pentru a transforma acest meci într-un adevărat spectacol fotbalistic.

Hai Moldova!