• Fii alături de Echipa Țării

Adrian Ixari, delegat la un meci din play-offul UEFA Europa League

25 aug 2022 de Ion Buga

Actualul sezon al cupelor europene se apropie de faza grupelor. Săptămâna aceasta vor fi cunoscute toate echipele din grupeele UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Europa Conference League. Pe lângă Sheriff care ne reprezintă țara în competițiile continentale, UEFA ne-a comunicat și delegarea unui oficial din Republica Moldova pentru meciurile din runda play-off.

 

Colegul nostru, Adrian IXARI (foto) specialist calificat acreditat de UEFA și FIFA, se află zilele acestea în Grecia, unde va lucra în calitate de delegat UEFA la meciul Olympiakós (Grecia) - Apóllon (Cipru) din play-off-ul UEFA Europa League. Partida se va juca în această seară pe stadionul "Geórgios Karaiskákis" din Pireu. Vă reamintim că la formația elenă evoluează și cel mai bun jucător moldovean, Oleg Reabciuk. În tur, Olympiakós și Apóllon au remizat, scor 1-1.

 

Angajații și specialiștii FMF, de-a lungul anilor, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA și FIFA.

 

Vă reamintim că o echipă din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol va lupta tot astăzi pentru un loc în grupele Europa League. Sheriff va juca, de la ora 20:00, meciul retur cu formaţia Pyunik (Armenia), pe stadionul Zimbru din Chișinău.