• Fii alături de Echipa Țării

Vladimir Crasilevschi, la 75 de ani!

24 aug 2022 de Ion Buga

Cunoscutul antrenor, veteran al fotbalului și lucrător emerit în domeniul sportului, Vladimir Crasilevschi  a atins astăzi frumoasa și onorabila vârstă de 75 de ani!

 

Cu ocazia jubileului, Federația Moldovenească de Fotbal, din numele întregii societăți fotbalistice, îi transmite omagiatului sincere urări de sănătate şi viață lungă alături de cei dragi.

 

În această zi deosebită vă mulțumim că sunteți alături de fotbalul moldovenesc și ne ajutați să îl promovăm și să-l dezvoltăm.

 

La mulți ani!

 

Vladimir Crasilveschi și-a dedicat toată viața sportului, în special fotbalului. În activitatea sa profesională, de peste 50 de ani, susține dezvoltarea sportului rege în țara noastră, participând activ la organizarea diferitor evenimente de masă și competiții locale și republicane pentru copii și juniori. 

 

Lucrător emerit în domeniul sportului, Vladimir Crasilevschi a condus mai mulți ani Școala Sportivă Specializată Republicană de Fotbal. A activat în calitate de antrenor de fotbal şi conducător la Universitatea de Stat din Moldova şi Şcoala Sportivă Specializată Republicană de Fotbal. A fost vicepreședinte al Federaţiei de Fotbal din municipiul Chişinău și membru al Comitetului FMF „Copii şi juniori”.