• Fii alături de Echipa Țării

Vizita delegației FMF și UEFA la Parlamentul Republicii Moldova

19 aug 2022 de Reporter FMF

O delegație comună a Federației Moldovenești de Fotbal și UEFA a participat astăzi la o întrevedere cu președintele Legislativului, Igor Grosu. Ședința de lucru a avut loc la Parlamentul Republicii Moldova. FMF a fost reprezentată de președintele Leonid Oleinicenco, în timp ce UEFA i-a avut ca delegați pe membrul Comitetului Executiv, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu și membrul Departamentului Asociații Naționale, managerul proiectului HatTrick, Denis Bastari.

 

În cadrul întrevederii, cele două părți au discutat despre relațiile dintre federațiile europene, modificările legislative care ar susține dezvoltarea fotbalului și al sportului în general. S-a convenit asupra formării unui grup comun parlamentar pentru propuneri legislative și pentru transpunerea experienței României și a altor state la nivel de acte normative și acțiuni, în vederea susținerii activităților sportive.

 

Pe 4 august curent, conducerea FMF a mai avut o ședință de lucru la Parlament, unde s-a discutat cu președintele Legislativului despre modificările de Statut, dar și despre alte necesități stringente ale sportului moldovenesc. FMF a venit cu o serie de propuneri concrete pentru îmbunătățirea Legislației în materie de investiții în sport.