• Fii alături de Echipa Țării

Feminin(Competiții)

Fotbal Feminin. Astăzi încep preliminariile Ligii Campionilor, ediția 2022/23

18 aug 2022 de Maria Teeşanu

Agarista CSF Anenii Noi își începe astăzi parcursul în calificările Ligii Campionilor. Primul tur preliminar al competiției se va juca sub formă de mini-turnee eliminatorii cu o semifinală, un meci pentru locul trei și o finală.

Formația din Anenii Noi va juca în deplasare, de la ora 19:00, cu Twente (Țările de Jos) pe stadionul Sportcampus Diekman din orașul Enschede.

În cazul unui succes, fotbalistele din Moldova vor juca cu învigătoarea perechii SL Benfica (Portugalia) - KFF EP Hajvalia (Kosovo). Finala grupei și meciul pentru locul trei vor avea loc pe 21 august.
Etapele de calificare în sezonul 2022/23 se vor juca dintr-un singur meci.

De asemenea, Moldova va fi reprezentată în calificările Ligii Campionilor și de alte 2 fotbaliste.

Nadejda Colesnicenco va participa în premieră în cea mai tare competiție intercluburi. Echipa sportivei - Lokomotiv Stara Zagora (Bulgaria) va juca de la ora 12:00, pe FFM Tranining Centre, din orașul Skopje din Macedonia de Nord, contra campioanei Belarusului - Dinamo-BSUPC.

Totodată, formația moldovencei Carolina Țabur - AFC Universitatea Olimpia Cluj (România) va întâlni de la ora 18:00 echipa Glentoran (Irladna de Nord) pe Cluj Arena din orașul Cluj-Napoca.

Federația Moldovenească de Fotbal urează succes sportivelor din Moldova în preliminariile Ligii Campionilor 2022/23. 

Foto: Agarista CSF Anenii Noi (Facebook)