• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF. Hiliuți, campioana raionului Râșcani

17 aug 2022 de Sandu Grecu
GALERIE

 

Echipa din satul Hiliuți a devenit campioana raionului Râșcani la fotbal. În finala mare, Hiliuți a învins formația orașului Râșcani cu 4-0. Pe locul 3 s-a clasat FC Moșeni, învingătoare în finala mică în fața celor din localitatea Grinăuți cu 4-1.

 

Campionatul s-a desfășurat în 2 etape. Etapa I, meciuri în 2 grupe, din care primele 2 echipe s-au calificat în etapa II, finală. La campionat au participat 8 echipe, în listele de participare fiind înscriși 175 de jucători.

 

Etapa finală s-a disputant pe terenul sportiv din orașul Râșcani.

La meciurile decisive au asistat câteva sute de spectatori, printer care și reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal, Vladislav Cebotari, președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru, alți reprezentanți ai primăriilor din raion.

 

În paralel, Asociația de fotbal Rîșcani a organizat în ziua finalelor un turneu de minifotbal, la care au participat 25 de copii de la școala sportivă din orașul Rîșcani.

 

Campionatul raional de fotbal a fost desfășurat cu suportul Federației Moldovenești de Fotbal și al Consiliului raional Râșcani, care la etapa finală au venit cu premii pentru participanți.