• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Under 17. Meciuri amicale cu Armenia

11 aug 2022 de Ion Buga

Selecționata de juniori U17 continuă pregătirile către preliminariile Campionatului European, programate în această toamnă. Echipa pregătită de Adrian Sosnovschi va efectua în perioada 15-24 august un nou cantonament la centrul de la Vadul lui Vodă. Tinerii tricolori vor susține în această perioadă și câteva meciuri de verificare, printre care o dublă amicală internațională cu reprezentativa similară a Armeniei. Ambele întâlniri vor avea loc la CPSM de la Vadul lui Vodă, pe 18 și 20 august, cu începere de la ora 18:00. De asemenea, tinerii tricolori vor mai juca pe 24 august un meci cu echipa CSF Spartanii Selemet din Liga 1.

 

Pentru acest cantonament, selecționerul Adrian Sosnovschi a convocat următorii jucători născuți în anul 2006:

 

Portari: Pavel Socolov (Academia Rebeja), Serghei Obîscalov (Sheriff), Alexandru Targon (FCM Bacău, România)


Fundași: Danil Andreiciu, Nicu Fortuna, Chiril Țap (toți, AF Radu Rebeja), Vlad Pascari, Cristian Pruteanu (ambii, Dacia Buiucani), Vladislav Boico (CSF Bălți), Alexandru Tabuncic (FCM Bacău, România), Alexandru Mardari II (Marcet Football University, Spania)


Mijlocași: Alexandru Mardari I, Leonid Bulmaga, Artur Sprinsean, Ovidiu David, Dominic Moroi, Gabriel Ursu (toți, AF Radu Rebeja), Sergiu Perciun (Torino, Italia), Augustin Rîjac (SV Bergisch Gladbach, Germania), David Stoianov (Dinamo Moscova, Rusia), Andy Toma (FC Fleury 91, Franța)


Atacanți: Alexandru Cheptene (LIRPS Chișinău), Alexandru Ghinaitis (AF Radu Rebeja), Ion Ciobanu (Nurnberg, Germania), Daniel Catan (Spartanii Selemet)

 

Meciurile amicale cu Armenia constituie o etapă de pregătire a Naționalei U17 pentru preliminariile Campionatului European 2023. Echipa noastră va juca în grupa a 12-a din care mai fac parte Germania, Slovacia și Letonia. Mini-turneul va avea loc în țara noastră, în perioada 19-25 octombrie 2022. În etapa de elită se vor califica primele două echipe din fiecare grupă, precum și cele mai bune 4 formații, care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 grupe.