• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga. Etapa 2 în cifre

08 aug 2022 de Ion Buga

*În 4 meciuri au fost marcate 7 goluri (gazdele – 3, oaspeţii – 4), în mediu – 1,75 gol pe meci. De la începutul campionatului s-au înscris 11 goluri (gazdele – 4, oaspeţii – 7), în mediu - 1,37 goluri pe meci.

 

*Gazdele și oaspeții au câștigat câte un meci, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate. De la începutul campionatului s-au jucat 8 meciuri. Gazdele au câştigat 1 partidă, oaspeţii – 2, iar alte 5 meciuri s-au terminat nedecis.

 

*Cele mai multe goluri într-un meci (4) au fost marcate în jocul FC Sfîntul Gheorghe - FC Sheriff 1-3 (etapa 2).

 

*În această etapă au fost acordate trei lovituri de la 11 metri, una dintre care a fost ratată de Amancio Fortes (Zimbru). De la începutul campionatului arbitrii au dictat 3 penalty-uri, dintre care 2 au fost transformate în gol.

 

*Arbitrii au sancţionat jucătorii cu 22 de cartonaşe galbene. De la începutul campionatului au fost arătate 40 cartonaşe galbene, dintre care 10 jucătorilor echipei Sfîntul Gheorghe. 

 

*În această etapă a fost arătat primul cartonaș roșu al sezonului, jucătorului de la Dacia Buiucani - Roman Bejan.

 

*Ibrahim Jibril (Sfîntul Gheorghe) conduce în clasamentul golgheterilor, cu 2 reușite. Alți 9 jucători au marcat câte un gol.

 

*Cel mai bun atac (4 goluri) îl are Sheriff,  iar cea mai bună apărare (0 goluri primite) - Dinamo Auto.

 

*Meciurile etapei au fost urmărite din tribune de 5396 de spectatori. De la începutul sezonului la stadioane au venit 8993 de spectatori, în mediu câte 1124 de oameni pe meci.

 

*Sheriff este neînvinsă de 10 meciuri. Ultima dată, tiraspolenii au cedat în disputa cu Milsami (0-1), pe 13 martie curent.

 

*Milsami a ajuns la 6 meciuri fără înfrângere, dintre care ultimele patru s-au încheiat nedecis.

 

*CSF Bălți are o serie de 4 meciuri fără eșec, în timp ce Dinamo-Auto nu a mai câștigat de 6 etape. 

Foto: FC Dinamo-Auto