• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Live 20:00. CSF Bălți - FC Milsami

07 aug 2022 de Maria Teeşanu

CSF Bălți - FC Milsami

7 august. Bălți, stadionul Municipal
Arbitru: Piotr STAIANOV
Asistenți: Artur MACOVEI și Vadim  ROȘCA
Al 4-lea oficial: Ion ORLIC

CSF Bălți: 1.Victor STRAISTARI, 2.Alvaro BELY MEDINA, 5.Anatolie PREPELIȚĂ, 7.Vadim YAKOVLEV, 10.Zotsara RANDRIAMBOLOLONA, 11.Daniel DANU, 19.Chinaza Miracle NWAUTOBO, 22.Andrei RUSNAC (c), 31.Wellington Matsukichi DA SILVA TAIRA, 32.Valeriu GAIU, 44.Denis FURTUNA
Rezerve: 16.Stanislav NAMAȘCO, 8.Ruslan CHELARI, 17.Serghei MIȘCOV, 18.Vadim GULCEAC, 21.Petru NEAGU, 64.Ivan VOROPAI, 77.Nichita PICUS
Antrenor: Serghei CEBOTARI

FC Milsami: 1.Emil TÎMBUR, 4.Petru RACU, 5.Vadim DIJINARI, 8.Igor LAMBARSCHI, 9.Sergiu NAZAR, 11.Mamadou Harouna CAMARA, 15.Radu GÎNSARI, 16.Alexandru ANTONIUC (c), 17.Alexandr BELOUSOV, 21.Vsevolod NIHAEV, 30.Igor BONDARENCO
Rezerve: 13.Victor BUGA, 31.Mihai CIOBAN, 3.Gabriel HOLBAN, 19.Dan PÎSLA, 22.Sergiu ISTRATI,
Antrenor: Serghei DUBROVIN

CSF Bălți și FC Milsami se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în unul din unltimele meciuri ale etapei a II-a a Super Ligii. Partida de la stadionul Municipal din Bălți va fi transmisă în direct, gratis, de platforma media ligatv.md, dar și de postul de televiziune Jurnal TV.

Biletele vor fi puse în vânzare duminică, la casele stadionului din Bălți. Prețul unui bilet - 20 de lei.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de patru ori în ediția 2021/22 a campionatului din Divizia Națională.

În meciul de la Bălți, din etapa a 2-a, s-a impus Milsami cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Sergiu Istrati.

Pe 11 septembrie 2021, la Orhei, echipele au terminat la egalitate, 1-1. Nichita Moțpan a deschis scorul în minutul 24 din penalty, iar Sergiu Istrati a egalat la unu în minutul 54.

În duelul direct ce a avut loc pe 30 octombrie 2021, la Bălți. Milsami a învins cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de Dan Pîsla în ultimul minut de joc.

În ultimul meci, disputat pe 9 aprilie la CPSM Vadul lui Vodă, CSF Bălți pentru prima dată a obținut victorie în fața celor de la Milsami, scor 2:0. Pentru bălțeni au reușit să marcheze Emmanuel Chinemerem Alaribe în minutul 48 și Petru Neagu în minutul 50.

Ambele echipe au început cu remize albe parcursul în Super Liga. În prima etapă a competiției, atât CSF Bălți, cât și Milsami au remizat cu adversarii lor, astfel, au câte un punct la activ.

Anul acesta „vulturii roșii” au evoluat în Europa Conference, reușind să treacă de lituanienii de la Panevezys (0-0 și 2-0), în primul tur preliminar. Golurile au fost marcate de noua achiziție Danu Spătaru, în minutul 4, și Joshua Akpudje, în minutul 54, în propria poartă. 

În runda secundă, orheienii au remizat 2-2 cu KuPS Kuopio, în Finlanda. Pentru echipa noastră a punctat din nou Danu Spătaru (min. 60), precum și malianul de 21 de ani, Mamadou Harouna Camara (min. 87). În returul de acasă, disputat joi, 28 iulie, echipa Milsami a fost învinsă de KuPS, Finlanda cu scorul 1-4, fiind astfel eliminată din Europa Conference League.


Între timp, de la formația din Orhei a plecat Danu Spătaru, care a semnat cu AGMK (Uzbekistan), reușind deja să debuteze în campionatul acestei țări. 

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei veți putea afla componențele de joc ale celor două formații, accesând această știre actualizată.