• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Competiții)

Super Liga 2022/23. Schimbări în meciurile etapei a doua

01 aug 2022 de Ion Buga

Comitetul de Urgență al Federației Moldovenești de Fotbal a aprobat unele modificări în programul meciurilor etapei a doua a Super Ligii. Deciziile au fost luate în legătură cu participarea echipelor Sheriff Tiraspol în UEFA Champions League și Petrocub în UEFA Conference League.

 

Astfel, meciul Sf. Gheorghe – Sheriff se va juca pe 6 august, cu o zi mai devreme decât a fost programat inițial. Locul disputării - terenul 2 al CS Zimbru, de la ora 18:00.

 

În același timp, întîlnirea Petrocub – Dacia Buiucani va avea loc pe 7 august, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul municipal din Hîncești.

 

Vă reamintim, că Sheriff va juca pe 2 august la Chișinău meciul tur cu Viktoria Plzeň (Cehia) din cadrul Champions League, runda a treia. Returul este programat pentru 9 august, în deplasare.

 

Totodată, Petrocub joacă în turul trei preliminar din Conference League cu echipa Fehérvár (Ungaria). Manșa a tur este programată pentru 4 august, în deplasare, iar returul va avea loc pe 11 august, la stadionul Zimbru.

Foto: FC Sheriff