• Fii alături de Echipa Țării

Diana Bulgaru, delegată la un meci din UEFA Conference League

28 iul 2022 de Ion Buga

Colega noastră, Diana Bulgaru, specialist calificat acreditat de UEFA și FIFA, se află zilele acestea în Norvegia, unde va lucra în calitate de delegat UEFA la meciul Lillestrøm (Norvegia) - SJK Seinäjoki (Finlanda) din cadrul turului doi preliminar al UEFA Conference League.


Partida se va juca în această seară pe stadionul Åråsen din Lillestrøm. În tur, norvegienii s-au impus cu 1-0.

 

În calitate de delegat UEFA, Diana Bulgaru a debutat acum un an tot în UEFA Conference League, la meciul dintre BK Häcken (Suedia) și Aberdeen (Scoția). Totodată a mai activat în funcție de delegat la partide din cadrul Ligii Campionilor pentru tineret, preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin 2023.

 

Angajații și specialiștii FMF, de-a lungul anilor, se bucură de încredere deplină din partea forului european, fiind delegați la meciurile din cadrul competițiilor desfășurate sub egida UEFA și FIFA.

 

Vă reamintim că două echipe din Republica Moldova, Milsami și Petrocub vor lupta tot astăzi pentru un loc în turul trei preliminar al Europa Conference League. Milsami va juca, de la ora 19:00, returul cu formația KuPS Kuopio, Finlanda, la CSR din Orhei. În tur, partida de la Kuopio, s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Petrocub va juca, de la ora 21:00, returul cu formaţia albaneză Laçi, pe Arena Elbasan din Elbasan. În tur, partida de pe stadionul Zimbru, s-a terminat cu o remiză albă.