• Fii alături de Echipa Țării

Ziua jurnalistului sportiv

02 iul 2022 de Ion Buga

În fiecare an, la 2 iulie, se sărbatorește Ziua internațională a jurnalistului sportiv. Această dată a fost aleasă în 1994, de către Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS), cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înființare.

 

Cu ocazia frumoasei sărbători, Federaţia Moldovenească de Fotbal aduce sincere felicitări şi urări de bine tuturor jurnaliștilor sportivi din Republica Moldova.

 

Vă mulțumim pentru eforturile depuse zilnic la promovarea sportului, inclusiv a fotbalului. Sportul nu este doar un obiect de atenție și interes universal, dar este și element esențial în educarea tinerei generații, în promovarea unui stil de viață sănătos. Presa este unul dintre motoarele principale ale progresului unei societăţii şi consolidării cooperării internaționale.

 

Apreciem dragostea față de profesie și adevăr și vă dorim să aveți în continuare puterea de a informa corect. Rămâneți devotați idealurilor și valorilor sportive, pentru că meseria de jurnalist presupune onoare și curaj. Să aveți parte de cât mai multă inspirație!