• Fii alături de Echipa Țării

Presa scrisă. Acreditarea la Campionatul Mondial din Qatar

25 iun 2022 de Sandu Grecu

Federația Moldovenească de Fotbal, împreună cu FIFA, anunță despre deschiderea procesului de acreditare a presei scrise pentru Cupa Mondială FIFA Qatar 2022™.

 

După cum este obișnuit, fiecărei asociații membre FIFA i-a fost alocat un anumit număr de acreditări de presă scrisă și de fotograf pentru a fi distribuite reprezentanților media naționali.

Conform deciziei FIFA, cota de acreditare care a fost alocată Federației Moldovenești de Fotbal este de 1 pentru presa scrisă.

Această cotă se bazează pe acreditarea și experiența de participare a jurnaliștilor la edițiile anterioare ale turneului și, bineînțeles, pe faptul dacă asociația în cauză s-a calificat pentru turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2022™.

 

Reprezentanții presei scrise din Republica Moldova care doresc să se înregistreze pentru etapa de preselecție a candidaților la obținerea acreditării vă rugăm să expediați CV-ul personal pe adresa electronica presa@fmf.md.

Termenul limită de expediere a solicitărilor: 7 iulie 2022.

 

Prioritate vor avea organizațiile media – presa scrisă sau jurnaliștii care au reflectat activitatea și evenimentele sportive organizate de FMF, au participat la acțiunile media organizate de FMF și reprezentanții publicațiilor de profil.  

 

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați la presa@fmf.md.