• Fii alături de Echipa Țării

Proiectul "Fotbal în Școli" susține Echipa Țării!

13 iun 2022 de Ion Buga
GALERIE

Federația Moldovenească de fotbal pune un mare accent pe dezvoltarea copiilor. Crearea sistemului educațional de fotbal este una dintre prioritățile FMF, iar deviza noii strategii de dezvoltare a Federației Moldovenești de Fotbal este ”Accentul pe copii”. 

 

Federația a ales să investească în sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor pentru a avea o tânără generație de succes. În acest sens, forul fotbalistic și-a trasat 4 obiective majore: implementarea fotbalului în grădinițe, a lecțiilor de fotbal în școli, crearea claselor specializate de fotbal și a Academiilor de fotbal. Toate aceste direcții de dezvoltare au fost centralizate în cel mai mare proiect-social sportiv “Fotbal în școli”, care este unul dintre pilonii principali în strategia FMF. 

 

La acest început de vară, forul fotbalistic desfășoară o amplă acțiune de promovare a fotbalului printre copii și juniori din clasele specializate de fotbal și școlile de fotbal din toată țara, participanților proiectului "Fotbal în Școli", cadrelor didactice. La inițiativa Departamentului Tehnic al FMF, mii de copiii, împreună cu părinții lor, au primit bilete pentru a susține echipele naționale ale Moldovei. Au fost distribuite gratuit aproximativ 3000 de bilete pentru meciurile naționalelor U21, Moldova - Elveția, și pentru meciurile Echipei Țării cu Letonia și Andorra din Liga Națiunilor.

 

FMF îndeamnă și alți tineri iubitori ai fotbalului să fie alături de tricolori în meciul de mâine cu Andorra, dar și în celelalte partide care urmează! Echipa Țării e reprezentată de fiecare dintre noi, mii de oameni, care sunt mereu gata să ofere susținere, și la bine, și la greu. De acum încolo și tu faci parte din Echipa Țării. 

 

Moldova - țară mică, inimă mare!