• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Andorra - Moldova. Vezi imagini de la ultimul antrenament al tricolorilor

05 iun 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi ultimul antrenament înaintea meciului cu Andorra din Liga Națiunilor. Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la stadionul Nacional din Andorra la Vella.


La ședința de pregătire au participat toți cei 24 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru meciul din 6 iunie.

 

Reprezentativa Andorrei a jucat meciurile de acasă, în perioada 1996-2014, pe stadionul Comunal, cu gazon natural. Tricolorii au învins pe această arenă cu 3-0, într-un meci amical jucat pe 5 martie 2014.

 

Din septembrie 2014 Andorra primește adversarii pe stadionul Nacional. Arena are gazon artificial și o capacitate de 3.306 de locuri. Aici joacă meciurile de acasă Naționala din Andorra, clubul FC Andorra din a treia ligă a Spaniei, dar și reprezentativa de rugby.

 

Meciul Andorra – Moldova din cadrul grupei D1 a Ligii Națiunilor va avea loc pe 6 iunie, pe stadionul Nacional din Andorra la Vella. Începutul la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Foto: Artiom STAROVOITOV