• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Carolina Țabur și Veronica Cojuhari au câștigat Cupa României

05 iun 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Jucătoarele echipei Naționale a Moldovei, Carolina Țabur și Veronica Cojuhari au câștigat un nou trofeu în România cu echipa “U” Olimpia Cluj. După titlul de campioane, jucătoarele noastre și-au adjudecat astăzi și Cupa României. 

În finala competiției, disputată pe stadionul Arcul de Triumf din București, clujencele au trecut de ACS Heniu Prundu Bârgăului, scor 6-2. În prima repriză, au fost marcate 5 goluri, iar în repriza secundă au fost înscrise 3.

Carolina Țabur a jucat 87 de minute pe post de mijlocaș de bandă și atacant. Ea are în palmares o Cupă a României și două titluri de campioană. Țabur s-a transferat la “U” Olimpia Cluj în vara anului 2019, iar Veronica Cojuhari în primăvara anului curent.

 

Elevele pregătite de Daniel Sima vor participa în acest an în Liga Campionilor la fotbal feminin.

 

De menționat că pentru formația Heniu Prundu Bârgăului e evoluat portarul Naționalei Moldovei, Margarita Panova, care a jucat tot meciul. Recent, jucătoarea a devenit vicecampioană a României.
În 2020, Margarita a fost desemnată cel mai bun portar al anului în România, titlu oferit pentru prestația sa exemplară.

Federația Moldovenească de Fotbal, aduce sincere felicitări jucătoarelor lotului Național pentru reușitele și performanțele obținute în campionatul României, urându-le mult succes în continuare!!!

 

Carolina Țabur

Foto: Liga Feminină (Facebook)