• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Liechtenstein - Moldova. Vezi imagini de la ultimul antrenament al tricolorilor

02 iun 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Naţionala Moldovei a efectuat în seara zilei de astăzi ultimul antrenament înaintea meciului cu Liechtenstein din Liga Națiunilor. Vezi poze de la ședința tehnică desfășurată la stadionul Rheinpark din Vaduz.


La ședința de pregătire au participat toți cei 24 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru meciul din 3 iunie.

 

Întâlnirea de pe stadionul Rheinpark va fi deservită de o brigadă de arbitri din Georgia cu Giorgi Kruashvili, la centru. El va fi ajutat de asistenții Levan Varamishvili şi Zaza Pipia, iar al patrulea oficial va fi Davit Kharitonashvili. Arbitrul asistent video (VAR) va fi Soren Storks, iar asistentul arbitrului asistent video (VAR) - Christian Gittelmann (ambii, Germania). Observator de arbitri UEFA a fost delegat Gerard Perry din Irlanda, iar delegat UEFA – Maria Mifsud din Malta.

 

Meciul Liechtenstein – Moldova din cadrul grupei D1 a Ligii Națiunilor va avea loc pe 3 iunie, pe stadionul Rheinpark din Vaduz. Începutul la ora 21:45. Partida va fi transmisă în direct de postul de televiziune Canal 5, doar pe teritoriul Republicii Moldova.

 

Foto: Artiom STAROVOITOV