• Fii alături de Echipa Țării

Amoliga 2022! Vino pe 28 mai să urmărești meciurile decisive ale sezonului, dar și finala Ligii Campionilor!

27 mai 2022 de Ion Buga

Spectacol fotbalistic la finalul sezonului de primăvară în Amoliga 2022! Federația Moldovenească de Fotbal și Socca Moldova invită toți fanii la superba arenă din Parcul La Izvor al capitalei să urmărească meciurile decisive care vor stabili campioana. 

Imediat după finală și festivitatea de premiere, toți spectatorii vor avea parte de o surpriză din partea organizatorilor - se vor transfera virtual la Paris pentru transmisiunea în direct pe ecranul LED a finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid! Amatorii fotbalului vor putea urmări duelul dintre englezi și spanioli din tribune sau chiar de pe terenul de joc, de aceea sunt îndemnați să aibă cu ei pături și perne moi. 

 

Programul meciurilor din 28 mai:

Amoliga Națională

Semifinale
Nistru-Rostimport - Top Estate (ora 15:15)
Dynamis - Tiraspol (16:30)
 

Meci pentru locul 3 (ora 18:15)
Finala (ora 20:00)
 

Transmisiunile în direct ale tuturor meciurilor campionatului național la socca (mini-fotbal), Amoliga, sunt accesibile pe platforma Instat.tv. Finala sezonului de primăvară va fi accesibilă gratuit. 
 

Campioana Amoliga va reprezenta țara noastră în Liga Campionilor. Principalul turneu european al cluburilor de la socca se va desfășura în perioada 25-28 august în orașul Maribor (Slovenia) cu participarea a cincizeci de echipe. 

 

Spectatorii vor avea parte de un amplu program de divertisment, dar și de o adevărată sărbătoare atât în tribune, cât și pe terenul de joc. În pauza dintre meciuri va fi organizată o tombolă cu premii pentru spectatori. Programul zilei mai include dansatori, fete frumoase, băuturi răcoritoare de la parteneri, o cascadă de foc și multe altele. 

 

Campioni de-a lungul timpului au devenit Spartak Chișinău (2011 – toamna), Farmaprim Chișinău (2012 - toamna, 2013 - primăvara), GivClub Hîncești (2013 - toamna), GoldTravel Chișinău (2014 – primăvara și toamna), Ecolux Chișinău (2015 - primăvara), Torpedo Chișinău (2015 - toamna), Interdnestrcom Tiraspol (2016 - primăvara), Geotermal Chișinău (2019 - toamna), VivaFarm Tiraspol (2020 - toamna), Nistru-Rostimport (2021 – primăvara și toamnă).

 

Intrarea este liberă!

Foto: facebook.com/soccamoldova