• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Naționala Moldovei. Vezi imagini de la antrenamentul tricolorilor

26 mai 2022 de Victor Daghi
GALERIE

 

Tricolorii se află în plin proces de pregătire pentru meciurile cu Liechtenstein, Andorra și Letonia din Liga Națiunilor. La ședința de pregătire de ieri seara au participat 25 de jucători convocați de selecționerul Serghei Cleșcenco.

 

Convocat pe ultima sută de metri la Națională, atacantul Vitalie Damașcan s-a prezentat la reunirea lotului, însă medicul Ion Țînpeu a constat că jucătorul de la Sepsi este accidentat și el a părăsit cantonamentul.

 

După încheierea acestui stagiu de pregătire din perioada 23-28 mai, selecționerul Serghei Cleșcenco va anunța lotul final al tricolorilor, care vor fi convocați pe 30 mai pentru primele meciuri din Liga Națiunilor.

 

Naţionala Moldovei va disputa în luna iunie 4 partide din Liga Națiunilor - în deplasare cu Liechtenstein (3 iunie) și Andorra (6 iunie), apoi la stadionul Zimbru cu Letonia (10 iunie) și din nou cu Andorra (14 iunie). Ultimele două partide din această competiție tricolorii le vor susține în luna septembrie, în deplasare cu Letonia (22 septembrie) și acasă cu Liechtenstein (25 septembrie).

Foto: Adrian PĂDURARU