• Fii alături de Echipa Țării

Asociații Raionale

ARF Ialoveni a semnat un acord de cooperare cu AJF Constanța

25 mai 2022 de user337

ARF Ialoveni a atins un nou obiectiv în activitatea sa - semnarea unui acord de cooperare cu o asociație similară din România. Acordul de cooperare între Asociația Raională de Fotbal Ialoveni și Asociația Județeană de Fotbal Constanța a fost semnat la 20 mai 2022 de către președintele ARF Ialoveni, Eduard Munteanu și secretarul general al AJF Constanța, Lucian-Sorin Cîrjă.

 

Părțile își propun să stabilească raporturi de colaborare și de parteneriat în vederea obținerii unor rezultate de durată și sunt de acord să acționeze în baza unor principii, abordări și strategii comune pentru atingerea scopurilor stabilite. De asemenea, Acordul de cooperare prevede organizarea unor evenimente comune, organizarea unor competiții pentru școli, dar și pentru veterani, desfășurarea meciurilor amicale, promovarea fotbalului feminin, schimbul de bune practici etc. Astfel, în toamnă, se vor desfășura deja primele activități fotbalistice, cu participarea ambelor părți.

 

Acordul de cooperare are menirea să crească participarea, să susțină dezvoltarea, să fixeze o direcție nouă în fotbalul din raionul Ialoveni, iar acest prim pas va atrage și alte colaborări și învestiții în fotbal.