• Fii alături de Echipa Țării

Feminin (Naționale)

Naționala feminină a început pregătirile pentru meciurile cu Croația și Lituania

05 apr 2022 de Maria Teeşanu
GALERIE

Naționala feminină a Moldovei s-a reunit în cantonament la Centrul din Vadul lui Vodă în vederea pregătirii pentru primele două meciuri oficiale din acest an, cu reprezentativele similare ale Croației și Lituaniei în preliminariile Campionatului Mondial 2023.

Lotului național i s-a alăturat Mihaela Gamarț (Agarista CSF Anenii Noi), care o va înlocui, din cauza accidentării, pe Gabriela Bagrin (FC Belceanka). Tot din această cauză vor absenta la meciuri jucătoarele importante precum: Natalia Munteanu, Cristina Cerescu și Anastasia Toma.

Astfel pentru aceste două meciuri selecționerul Eduard Blănuță are la dispoziție 20 jucătoare, dintre care 11 evoluează la cluburi din străinătate. Tricolorele au efectuat deja prima sesiune de antrenament, iar pentru ziua de mâine este programat un alt antrenament care va fi deschis presei începând cu ora 10:15.

Meciul Moldova - Croația va avea loc la Chișinău pe stadionul Zimbru cu începere de la ora 18:00 și va fi transmis de postul de televiziune Moldova 2, pagina de Facebook Acvile și pe pagina FMF TV - Youtube. Patru zile mai târziu, tricolorele vor juca în deplasare și cu selecționata Lituaniei, pe LFF Stadionas, din orașul Vilnius de la ora 18:00.

Vezi secvențele foto și video de la antrenamentul echipei Naționale.