• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Selecționata de tineret, în pregătiri pentru meciul din Gibraltar

22 mar 2022 de Victor Daghi
GALERIE

Vezi poze de la antrenamentul tricolorilor mici de la centrul de pregătire al selecționatelor din Vadul lui Vodă. Ședința tehnică a durat o oră și 15 minute.

 

La antrenament au participat 18 din cei 24 de jucători convocați de selecționerul Ștefan Stoica.  

 

Apărătorul Iurie Iovu (Cagliari Primavera) și atacantul Nicky Cleșcenco (FC Sion) urmează astăzi să se alăture echipei, în timp ce mijlocașii Corneliu Cotogoi, Marius Iosipoi (ambii, FC Petrocub), Nichita Moțpan (CSF Bălți) și atacantul Virgiliu Postolachi (Royal Excel Mouscron) s-au antrenat cu Naționala mare.

 

Selecționerul Ștefan Stoica nu va putea conta în meciul din 29 martie pe fundașul Dinis Ieșeanu (1 Dezembro, Portugalia), care este suspendat din cauza cartonașului roșu primit în ultimul meci cu Bulgaria.

 

În schimb, la Naționala de tineret în premieră a fost convocat fundașul de 19 ani, Andrei Motoc de la U.S. Salernitana 1919, Italia.

 

Pentru ziua de azi, 22 martie, Naționala de tineret are programate două antrenamente.

 

Clasamentul la zi

Rezultatele și programul meciurilor rămase în grupa E îl găsiți accesînd acest link.

 

Meciul selecționatelor de tineret ale Gibraltarului și Moldovei din preliminariile Campionatului European 2023 se va juca pe stadionul Victoria din Gibraltar, pe 29 martie, cu începere de la ora 14:00.