• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Vadim Rața, în echipa ideală a campionatului României!

10 mar 2022 de Victor Daghi

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) din România a prezentat astăzi echipa ideală a sezonului regulat 2021-2022, la finalul primelor 30 de etape ale campionatului României.

 

Printre jucătorii nominalizați se numără și internaționalul moldovean Vadim Rața de la FC Voluntari (locul 6 în Liga 1).

 

“Vadim Raţa (FC Voluntari / 28 de ani / 29 jocuri, 7 goluri) - Se află în cea mai bună perioadă din carieră. Folosit de Liviu Ciobotariu pe un post mai ofensiv, a contribuit cu șapte goluri şi patru pase decisive la parcursul lăudabil reuşit de FC Voluntari”, 

 

a scris site-ul lpf.ro

 

Iată care este Echipa ideală completă: Otto Hindrich (CFR Cluj) - Cristopher Braun (FC Botoșani), Andrei Burcă (CFR Cluj), Ionuț Larie (Farul Constanța), Iasmin Latovlevici (CFR/ FC Argeș) - Ciprian Deac (CFR Cluj), Malcolm Edjouma (FC Botoșani/ FCSB), Vadim Rața (FC Voluntari), Florin Tănase (FCSB) - Jefte Betancor (Farul Constanța), Andrei Ivan (Universitatea Craiova)
Antrenor: Dan Petrescu (CFR Cluj)

 

La alcătuirea acestui TOP au fost luate în calcul cifrele statistice din dreptul tuturor fotbaliştilor cu peste 50 % dintre minute jucate, prezenţele în „Echipa etapei”, precum şi de câte ori au fost desemnaţi „Jucătorul meciului” de către deţinătorii drepturilor tv.

 

Vadim Rață (28 de ani) evoluează la FC Voluntari din luna iulie 2021, după ce s-a transferat de la o altă echipă românească, Chindia Târgoviște. Pentru Naționala Moldovei Vadim Rață a jucat 25 de meciuri și a marcat 1 gol.

 

Foto: FC Voluntari