• Fii alături de Echipa Țării

Open Fun Football Schools

Activitate fotbalistică cu prilejul sărbătorii de 8 martie

08 mar 2022 de Ion Buga
GALERIE

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, Liceul Teoretic cu profil sportive Nr.2 or. Chișinău a fost gazda unei sărbători fotbalistice. Cu suportul echipei proiectului CCPA/Open Fun Football Schools Moldova a fost organizat un antrenament deschis cu participarea fetelor cu vârsta de 9-10 ani. Sub îndrumarea antrenorului Vladimir Colescnicenco, fetele au avut parte de diverse exerciții cu mingea după care au jucat fotbal în componență numerică redusă.

 

Buna desfășurare a evenimentului a fost asigurată de Svetlana Patraș, coordonatorul proiectului CCPA/OFFS, Iuliana Romanenco, Victor Mardari, asistenți coordonatori, Iana Pogarevici, instructor, Natalia Ceban, inspector fotbal feminin, Diana Bobuțac, Oxana Spătaru, voluntari în cadrul proiectului CCPA/OFFS.

 

Este o mare bucurie să organizam acest eveniment fotbalistic pentru fete cu prilejul sărbătorii de 8 martie și să ne revedem cu primul antrenor din fotbal, Vladimir Colesnicenco, care timp de 25 de ani lucrează la dezvoltarea fotbalui feminin din țara noastră, 

a declarat Natalia Ceban.

 

Proiectul CCPA/OFFS este implementat în țară noastră de către organizația neguvernamentală CCPA din Danemarca şi FMF din anul 2006, de asemenea fiind susținut de Guvernul Suediei. Obiectivul general al proiectului este contribuirea la promovarea relațiilor inter și intracomunitare și a inițiativelor ascendente ale societății civile care contribuie la coexistența pașnică, incluziunea socială, egalitatea de gen, protecția copilului, buna guvernare, valorile democratice și drepturile omului.

Foto: Aurelia CIOBANU