• Fii alături de Echipa Țării

Masculin (Naționale)

Nicolaescu are Israelul la picioare! A marcat din nou pentru Maccabi

06 mar 2022 de Victor Daghi

 

Internaționalul moldovean Ion Nicolaescu a marcat astăzi unul dintre cele 4 goluri ale echipei sale, Maccabi Petah Tikva în victoria cu 4-3 contra formației Ashdod, din etapa a 25-a a Ligat ha'Al (prima divizie valorică a Israelului). Nicolaescu a înscris în minutul 49 pentru 2-1. În minutul 86, atacantul moldovean a mai înscris o dată, însă reușita sa a fost anulată de arbitru după consultarea VAR-ului. De asemenea, Ion Nicolaescu a fost coautor la primul gol al zambianului Lameck Banda (minutul 18) și a participat la combinația care s-a încheiat cu golul lui Ido Shahar pentru 4-1 (min. 67).

 

Acesta este al 4-lea gol marcat de atacantul moldovean în cele 7 meciuri jucate în actuala stagiune a Ligat ha'Al.

 

Anterior Nicolaescu a înscris, în etapa 21, golul victoriei în poarta echipei Hapoel Jerusalem (3-1), apoi a marcat în meciul din etapa 22 cu Beitar Jerusulem (1-2) și în partida din etapa 24 cu Hapoel Hadera (4-1).

 

După această victorie, echipa lui Nicolaescu, Maccabi Petah Tikva, a acumulat 21 de puncte și a urcat două trepte în clasament, ajungând pe locul 12 (printre 14 echipe).

 

Vă reamintim că Ion Nicolaescu s-a transferat în campionatul din Israel pe 7 ianuarie 2022, sub formă de împrumut de la echipa slovacă DAC 1904 Dunajská Streda. 

 

Pentru Naționala Moldovei Ion Nicolaescu a jucat 23 de meciuri și a marcat 4 goluri. 

 

Foto: Maccabi Petah Tikva